Het huis vol

Alweer een week geleden kwamen onze vrienden R&M hier aan, vlak voor de lunch, zodat ze nog precies mee konden eten. We hebben al allemaal leuke dingen met elkaar gedaan, inclusief een boottocht over de Amazone, met overnachting op een strandje langs het water. Ongetwijfeld zeer romantisch, maar ik ben toch maar thuis gaan slapen met de twee kids, zodat wij en zij tenminste een rustige nacht hadden. Helaas lijkt het erop dat het eten tijdens dit uitje R&M niet helemaal goed gevallen is, want de dagen erna voelden ze zich niet helemaal lekker. Gisteren ging het alweer wat beter, en zijn ze vertrokken naar een lodge in de jungle, om daar te genieten van alles wat het regenwoud te bieden heeft. Vanmiddag komen ze weer terug en blijven dan nog tot zaterdagochtend.

De twee weken schoolvakantie zitten er dus al bijna weer op. En het viel eigenlijk best mee. We heben natuurlijk genoeg afleiding met al die mensen in huis, en de oudste vermaakt zich ook prima met al zijn speelgoed. Helaas slaapt hij wel wat te weinig de laatste tijd. Tussen de middag slapen lukt eigenlijk niet meer en ‘s ochtends is hij vaak erg vroeg wakker (tussen 6 en 7). Waar ik dan ook weer erg moe van wordt. ‘Avonds op tijd naar bed is het enig wat echt helpt, maar dat is ook weer zo saai en ongezellig…

Al met al heb ik maar weinig tijd gehad om even rustig achter de computer te zitten, maar vanochtend heb ik de kids even aan de hulp overgelaten en me teruggetrokken in de werkkamer-met-airco. Echt fijn dat dat kan, nog even voordat ik weer ga eten koken.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: