Nice American People

Vandaag zijn we weer naar de kerk geweest die we vorige week ook bezochten. Maar deze keer gingen we ‘s ochtends, om 8 uur begon de dienst. Een beetje vroeg, maar de kids zijn dan toch allang wakker en de kerk is niet ver bij ons vandaan. En daarna hebben we de hele dag nog vóór ons, dat is ook wel lekker. Tijdens deze dienst is er ook ‘zondagsschool’, voor kinderen vanaf een jaar of twee. Daar ben ik even met onze kinderen bij gaan zitten, omdat de dienst anders toch veel te lang voor ze is. Daar kunnen ze dan een beetje kleuren en ongestoord rondrennen.

Vorige week hadden we de Amerikaanse pastor, Josh, al ontmoet, en nu waren zijn vrouw Crystal en hun twee kinderen er ook. Met Crystal heb ik tijdens de zondagsschool een tijdje zitten praten. Ze zijn hier nog maar twee maanden en zij spreekt nog nauwelijks Spaans, dus ze was blij iemand te ontmoeten met wie ze Engels kan spreken. Hun oudste dochter is in juni 2 geworden en heet Penelope, hun jongste dochter is 7 maanden oud en heet Evelyn. Ze wonen naast de kerk en dus niet ver van ons vandaan. We kwamen ze later vandaag – niet geheel toevallig – weer tegen bij het zwembad van de tennisclub en we hebben afgesproken dat ik deze week wel een keer bij ze langs zal komen. Erg leuk dat we nu niet alleen een fijne kerk gevonden hebben, maar ook deze mensen hebben ontmoet.

Voor het overige was het een rustig weekend, wat wel blijkt uit het feit dat manlief er zelfs aan toekwam om zich op te winden over een spelletje op zijn mobiele telefoon en aan het eind van de zondagmiddag Japanse puzzels zat in te kleuren…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: