Allemaal uitstapjes

Afgelopen dinsdag kwamen broertje L. en vriendin T. aan in Tarapoto. Met de hele familie zijn we ze op gaan halen, om half 10 ‘s avonds. Leon kon niet slapen van de zenuwen en Malou werd net wakker toen we weg wilden gaan, dus ging iedereen maar mee. Na even wachten zagen we ze en kwamen ze met hun backpacks naar buiten lopen. Heel leuk om ze weer te zien! Ze waren natuurlijk uitgeput van de lange reis en de jetlag, dus na een korte rondleiding door onze ‘villa’ zijn ze meteen gaan slapen. En de volgende ochtend om half 7 stond broertje alweer in zijn onderbroek in de tuin foto’s te maken! Die ochtend zijn ze meteen maar met mij mee gegaan om Leon en Malou naar school te brengen en daarna nog even in de stad rond te kijken. ‘s Middags – na de siesta – hebben we nog een wandeling gemaakt naar de rivier.

Donderdagochtend weer wat door de stad gelopen en de markt bezocht. Vooral de vleesmarkt levert altijd leuke plaatjes op… Daarna nog mooie bloemen gezien in de orchideeënkwekerij. ‘s Middags wilden we naar de chocoladefabriek, maar daar werd die dag jam gemaakt, en we mochten niet naar binnen. Dus door naar de sigerenfabriek, waar we wel even mochten kijken hoe sigaren gerold worden. Erg leuk om te zien, en het rook er ook heftig naar tabak.

Vrijdag hadden L. en T. zelf een programma, maar zaterdag zijn we weer met de hele familie op stap geweest en bezochten we de watervallen van Ahuashiyacu. Erg mooi om te zien. En meteen een mooie gelegenheid om mijn nieuwe draagdoek uit te proberenMalou_in_mei_tai_2:

Advertisements

One comment

  1. Joke · · Reply

    He… mooie Mei Tai!! (Hiero exact dezelfde 😉 )
    Maar je schrijft er niet bij hoe het uit proberen beviel…??

    Groet,
    Joke

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: