Aangenomen!

Vandaag, 26 maart 2009, ben ik officieel aangenomen als vrijwilliger bij Soluciones Prácticas – ITDG. Het zat er al aan te komen, want zowel hier als in Lima waren ze al akkoord, maar nu staat het ook officieel op papier, dus nu kan ik dan eindelijk beginnen. Voor komende week staan er meteen al een aantal activiteiten gepland. Zondag organiseren de deelnemers van het cacao-project waarbinnen ik ga werken een parrilada (barbecue). Hiermee hopen ze geld te verdienen voor de transportkosten van hun dorpen naar de plekken waar de lessen gegeven worden. Ik ben uitgenodigd daar ook bij te zijn, zodat ik meteen kennis kan maken met de jongeren die aan het project deelnemen.

Verder is er woensdag een vergadering waar ik mee naar toe zou kunnen gaan en donderdag kan ik met een van de docenten van het project het veld in, om een les mee te maken. Binnen het kantoor van ITDG is er zelfs nog een werkplek voor mij beschikbaar, dus het ziet er allemaal wel goed uit.

Aan het werk dus maar!

Advertisements

2 comments

  1. Gefeliciteerd! Succes met de job. Je houdt ons wel op de hoogte…

  2. Anneke · · Reply

    Lieve zus, gefeliciteerd! Leuk om aan het werk te gaan & nieuwe dingen te doen, nieuwe mensen leren kennen… ik hoop dat het goed bevalt. x Anneke

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: