Reiskriebels

Nog 2 dagen en we gaan alweer op reis. Ik was er nog helemaal niet zo mee bezig, maar nu krijg ik toch wel een beetje de reiskriebels. Er moet nog een hoop geregeld en ingepakt worden. Onze vluchten hebben we op het laatste moment nog gewijzigd: we vertrekken niet donderdag maar vrijdag naar Lima én we blijven een week langer in Nederland, tot 25 mei. Het aanvragen en wijzigen van vluchten gaat allemaal via het hoofdkantoor van het werk van M. in Lima, en het is altijd maar de vraag of dat goed gaat. De KLM vlucht lijkt in orde, die vertrekt zaterdagavond, maar over de vlucht naar Lima krijg ik tegenstrijdige berichten. Volgens de website van de vliegmaatschappij gaat die morgen al, maar volgens het reisbureau hebben we een vlucht voor vrijdag…

Ondertussen zit M. in Tocache, een stad 10 uur rijden hiervandaan. M. is echter niet met de auto gegaan, maar met een klein vliegtuigje. Vandaag komt hij terug, als het goed is, maar het is erg slecht weer, dus het is maar de vraag of het nog gaat lukken vandaag.

Onze paspoorten hebben hadden we trouwens ook nog niet. Die waren in Lima voor de verlenging van het visum, wat overigens (nog) niet gelukt is. We hebben nu een verlenging van een paar weken gekregen, net genoeg om het land uit te kunnen. We kunnen dan straks weer terugkomen op een toeristenvisum, en daarna krijgen we dan alsnog een ‘officieel’ visum. De paspoorten zijn nu onderweg, als het goed is komen die vanmiddag op kantoor aan. Het is nu half 11 ‘s ochtends, en de paspoorten zijn zojuist gearriveerd met DHL, met visa tot 30 april!

Nu dus maar weer verder, met rekeningen betalen, de laatste inkopen doen, opruimen en inpakken…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: