Een huis vol vrouwen

Vorige week hadden we het huis vol vrouwen. Dinsdag kwamen ze aan: zus A. en schoonzus K. Na een lange en vermoeiende reis natuurlijk, maar eenmaal hier kwamen ze helemaal tot rust in ons tropische vakantieparadijsje. De hele week hebben we leuke, gezellige en spannende dingen met elkaar gedaan en ‘s avonds biertjes gedronken op de veranda. Met als afsluiter een weekendje naar ‘Laguna Azul’, een prachtig meer in een schitterend omgeving. Het is er heerlijk rustig – het enige wat we deden was zwemmen, lezen en eten.

Het is leuk om elkaar eens langere tijd te zien, in plaats van de ‘bezoekjes’ waar het in Nederland vaak bij blijft. Zo spreek je elkaar nog eens. En je leert elkaars ‘wereld’ kennen. Zo schrijft zus A. bijvoorbeeld 8 keer per jaar de halve Zij aan Zij vol, een lesbisch magazine. Ze had er een exemplaar van meegenomen, met artikelen over o.a. Sarah Waters en Minke Douwesz, door haar geinterviewd dus!

En nu zijn ze weer – even – vertrokken. Op een avontuurlijke reis naar het hart van de Peruaanse jungle. Maandagmiddag namen ze de boot naar Lagunas, een dorpje midden in het regenwoud, op z’on 10 uur varen hier vandaan. Daar gaan ze dan met een gids en een kok op een bootje het bos in, 3 dagen en 2 nachten. Heel stoer! We hopen ze eind deze week weer heelhuids terug te zien. Dan kunnen ze hier nog even bijkomen en een wasje draaien en dan gaan ze weer verder op hun reis door prachtig Peru!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: