Ik ben er weer!

Zo, we zijn terug. Na een heerlijke maand in Nederland zijn we nu weer helemaal thuis. De koffers zijn uitgepakt, de was is weggewerkt, de accu van de auto weer opgeladen en de voorraden aangevuld. We kunnen er weer tegenaan. Malou gaat ook alweer naar school, maar Leon dus niet. Afgelopen maandag zijn we echt en officeel van start gegaan met het thuisonderwijs. Ik heb voor de gelegenheid nog maar even een heuse ‘schoolkamer’ ingericht – wat dat betreft komt het goed uit dat Olivia nog steeds bij ons op de kamer (lees: in ons bed) slaapt.

Omdat thuisonderwijs toch een vak apart is, heb ik er ook maar meteen een nieuw weblog voor in het leven geroepen: thuisindetropen.wordpress.com. Het is nog ‘werk in uitvoering’, maar er zal vanalles te lezen zijn over hoe en waarom wij thuisonderwijs geven, en over hoe dat er dan in de praktijk uit ziet.

Ook hier hoop ik nog regelmatig te komen schrijven, maar ook aan deze kant van de wereld heeft een dag maar 24 uur…

Advertisements

2 comments

  1. Welkom terug!

  2. Anneleen · · Reply

    Ha M,
    Fijn dat jullie weer heelhuids thuis zijn. We hebben erg genoten van onze vakantie met jullie. Nu zijn we druk bezig met opruimen en opslaan (nog niet inpakken). Volgende week beginnen de scholen hier ook weer. Hebben wij iets meer de handen vrij.
    Groetjes, Anneleen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: